K-REKISTERI

Klassisille veneille tarkoitettu Klassikkorekisteri sekä kulttuurihistoriallisesti merkittäville veneille tarkoitettu K-merkintä on saatettu alulle ja käytännön kartoituksesta sekä rekisterin ylläpidosta vastaa Mahogany Yachting Society MYS ry/rf. MYS tekee asiassa yhteistyötä Museoviraston sekä Forum Marinumin kanssa.

Klassikkorekisterille sekä K-merkinnälle on suunniteltu omat logot klassikkotodistuksia varten, sekä mahdollisesti viireihin ja kyltteihin myöhemmin. Logojen suunnittelusta on vastannut Bange Design/Peter Bange.

KLASSIKKOREKISTERIN VENEET

Allaolevasta linkeistä pääsee tutustumaan Klassikkorekisteriin hyväksyttyihin veneisiin.
Toisesta linkistä pääsee tutustumaan niihin Klassikkorekisterin veneisiin, joille on myönnetty erillinen K-merkintä.

JULKAISUT AIHEESTA

HAKEMUS K-REKISTERIIN


Allaolevaa linkkiä klikkaamalla saat avattua Klassikkorekisterihakemuksen (Excel-file). Avattuasi hakemuksen tallenna hakemus omalle koneellesi ja täytä siihen kaikki pyydetyt tiedot. Kiinnitä erityistä huomiota, että kaikki hakemuksen kohdat on täytetty hyvin, koska hakemukset käsittelevä asiantuntijaraati arvioi veneet pääosin hakemuksessa olevien tietojen perusteella.

Muista liittää hakemuksen liitteeksi riittävästi hyvälaatuisia kuvia. Hakemuksessa on tarkempaa tietoa minkälaisia kuvia ja kuinka paljon kuvia tarvitaan.

Muista myös vastata hakemuksessa olevaan kohtaan onko sinulla oikeus käyttää lähettämiäsi kuvia, sekä lisätä tieto kuka on kunkin kuvan omistaja.

Lopuksi lähetä täytetty hakemus (Excel-file) sähköpostilla osoitteeseen pirkka.leino@gmail.com ja liitä kuvat sähköpostin liitteeksi.

Asiantuntijaraati kokoontuu 2-3 kertaa vuodessa, ainakin kerran keväällä ja syksyllä, ja käsittelee kaikki saapuneet Klassikkorekisterihakemukset.